Jaunie lietošanas noteikumi

Cienījamie mūsu klienti!

 

No 2016. gada  15. novembra Albumi.lv stājas spēka jaunie lietošanas noteikumi. Lūdzam Jūs pievērst uzmanību noteikumu sadaļai „Lietotāis” un sadaļai „Publicēsana” 33.punktam. Ja Jums radīsies jautājumi, lūdzam Jūs rakstit mums uz e-pastu albumi@albumi.lv vai zvanīt pa tālr. + 371 67286285, mob. tālr. + 371 26478683

Nosūtam Jums izrakstu no noteikumiem, kur ir veiktas izmaiņas:

Lietotājs

  1. Par Albumi.lv lietotāju var kļūt katrs, kas vēlas ielādēt bildes www.albumi.lv (portāla darbību organizē un koordinē SIA „Darba Vide”, turpmāk tekstā – Albumi.lv), izveidot un pasūtīt foto albumu vai kalendāru ar sevis izvēlētām bildēm. Lai to izdarītu, Lietotājs var nereģistrēties, taču tad ielādētās bildes, iesāktie un veiktie pasūtījumi nesaglabāsies. Mēs rekomendējam pirms pasūtījuma veikšanas reģistrēties, norādot derīgu e-pasta adresi un paroli.
  2. Lietotājs bez maksas var ielādēt bildes 1 GB apjomā par katru veikto pasūtījumu uz 2 gadiem.  Albumi.lv nenes nekādu atbildību par lietotāja ielādēto bilžu pazušanu no interneta vietnes albumi.lv. Tādēļ lūdzam neizmantot albumi.lv kā Jūsu attēlu vienīgo glabātuvi. Albumi.lv patur tiesības dzēst bildes ar ES likumdošanā aizliegtu saturu un liegt piekļuvi Lietotājam.
  3. Bildes, kas nav izmantotas nevienā pasūtījumā, var tikt nodzēstas pēc 2 mēnešiem kopš ielādes.
  4. Bildes, kas ir izmantotas jebkādā pasūtījumā, var tikt nodzēstas pēc 6 mēnešiem kopš šī konkrētā  pasūtījuma veikšanas, kurā ir bilde izmantota.
  5. Bildes no 3. un 4. punkta tiek dzēstas tikai tādā gadījumā, ja pārsniedz lietotājam atljauto diska vietu, vispirms neizmantotās, pēc tam izmantotās, ielādes secībā.

Publicēšana

  1. Publicējot foto albumu vai kalendāru, Lietotājs dod iespēju citiem ne tikai apskatīties publicēto materiālu, bet arī nokopēt un pasūtīt to, pēc nepieciešamības veicot korekcijas. Albumu var publicēt, ja netiek pārsniegta lietotājam piējamā diska vieta,  pārsniedzot atļauto diska vietu, publicēts albums automātiski kljūst nepieejams pārējiem".